HOOFDSPONSORS

28 augustus 2022 (info)

De kinderloop (vanaf 2022 Koberloop) werd voor de 1e keer georganiseerd in 1995 en is bestemd voor alle leerlingen van de basisschool. De Koberloop wordt elk jaar gehouden na afloop van de volwassenenloop (dus na de huldiging van de 10 kilometer). Direct na afloop van beide lopen worden de prijzen uitgereikt. Iedere deelnemer aan de Koberloop krijgt overigens bij binnenkomst enkele leuke attenties. Alle reden dus om je op te geven voor deze sportieve wedstrijd.

  • 16:30

    Koberloop: 750 Meter Kinderen uit groep 1 t/m 4
  • 17:00

    Koberloop: 1.500 Meter Kinderen uit groep 5 t/m 8, inclusief schoolverlaters van het afgelopen schooljaar.

Inschrijven

De informatievoorziening over de inschrijving voor de Koberloop verloopt oa via de Teteringse basisscholen. U kunt ook hier online inschrijven. Bij voorinschrijven t/m 27 augustus is deelname gratis. Bij na-inschrijving zijn de kosten € 2,-, te betalen via QR-code. Cash geld wordt alleen geaccepteerd als het gepast is.

Afhalen van startnummers en na-inschrijving op de wedstrijddag kan van 14.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur in de Dorpsherberg.

Voorinschrijven t/m 27 augustus 2022 22.00u
0
Na-inschrijven op de wedstrijddag
2

Parcours

Het nieuwe parcours van de Koberloop is 750 meter lang en loopt door de Kerkstraat en rond het nieuwe Willem Alexanderpark. Een voordeel van de wijziging is, dat de kinderen in één ronde tweemaal kunnen worden aangemoedigd. Start en finish zijn zoals gebruikelijk in de Willebrordstraat. Deelname is voor eigen risico, de ouders zijn verantwoordelijk.