Wandeltochten 2024

25 augustus 2024 (info)

Wandeltochten 25 augustus 2024.

In samenwerking met de organisatie van de reeds jaren bekende Dorpsloop, hebben wij als Snoeren Footfashion in 2022 wandeltochten 5- en 10 km aan de Dorpsloop Teteringen toegevoegd. Na een geslaagde eerste editie, nodigen we ook dit jaar alle wandelaars uit om deel te nemen aan dit event. Bovendien hebben we het event dit jaar, in samenwerking met MyFysioYourGym, verder uitgebreid met een 3 kilometer lange walk & wheels (rolstoeltocht, met of zonder begeleiding), zodat er nog meer mensen kunnen genieten van de mooie omgeving die ons dorp rijk is.
Als specialist in wandelschoenen en accessoires willen we je laten ervaren hoe mooi de wandelsport is. Daarom komen niet alleen de hardlopers op 25 augustus 2024 in Teteringen in actie, maar kunnen ook de wandelaars hun schoenen aantrekken. Zij worden getrakteerd op prachtige routes door de Teteringse bossen en mooie polderlandschappen. Met de afstanden 3, 5 en 10 kilometer is er voor iedere wandelaar en ieder niveau een uitdagend parcours aanwezig.
Alle wandeltochten – ook de 3 km walk & wheels – starten in onze winkel aan de Heistraat in Teteringen, waar je wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. De wandelingen eindigen bij De Dorpsherberg, waar je gezellig kunt napraten met andere aanwezigen. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van een consumptie.
Ga je deze uitdaging alleen aan, of wandel je gezellig met een groep? Twijfel niet en trek je wandelschoenen uit de kast (of bezoek onze winkel voor een goede voorbereiding). Wij hebben er veel zin in en zien je aanmelding graag tegemoet!Met vriendelijke groet,
Leon Snoeren


Inschrijven

Om deel te nemen aan ons wandelevent is het noodzakelijk je voorafgaand aan de tocht in te schrijven. Dat doe je via deze website. Inschrijven voor de 5 of 10 kilometer kan voor twee tijdsvakken, namelijk van 12.45 – 13.45 uur en van 14.00 – 15.00 uur. Inschrijven voor de 3 km walk & wheels kan alleen voor het tijdvak van 14.00 – 15.00 uur. Deelname kost slechts €5,00.

Het is mogelijk om direct in te schrijven voor meerdere personen. Zo ben je ook met een groep verzekerd van een plekje in het tijdsvlak van jouw keuze. Bij de prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Koffie -/ thee in Bistro Soleil van Snoeren Footfashion (Heistraat 2, Teteringen)
  • Routebeschrijving van de door u gekozen afstand
  • Consumptiebon, na de wandeling te gebruiken bij De Dorpsherberg (Willem Alexanderplein 4, Teteringen)

Deelname aan de Snoeren Wandeltochten geschiedt op eigen risico. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Vol = vol!

Parcours

Ontvangst met koffie/thee in de bistro bij Snoeren Footfashion, Heistraat 2, 4847 NN Teteringen. U ontvangt, naast de te wandelen route, een consumptiebon die u op deze dag, na afloop van de wandeling kunt inwisselen bij de Dorpsherberg, Willem Alexanderplein 4. Daar vindt op dat moment de Dorpsloop Teteringen plaats.
Het wandelen geschiedt op eigen risico! Vol is vol!

Is nog niet bekend.