HOOFDSPONSORS

Bestuur Stichting Dorpsloop Teteringen zoekt nieuwe secretaris

19th oktober 2021 Door Hans Geerts Geen Reacties

Onze secretaris van het eerste uur, Hans Geerts, heeft aangekondigd een stap terug te willen doen en na 25 jaar te willen aftreden als secretaris. Daarom is de Stichting Dorpsloop Teteringen, met 7 enthousiaste bestuursleden, op zoek naar een nieuwe secretaris. Affiniteit met hardlopen is een pré, maar hoeft niet. Hans is bereid om de nieuwe secretaris in te werken.

Wilt u dat de Dorpsloop en Raboloop behouden blijven in ons mooie dorp, aarzel dan niet om contact op te nemen met Eric van Hooijdonk, huidig voorzitter, mobiel bereikbaar onder 06-37256781.

Rabobank Clubsupport weer van start

4th oktober 2021 Door Hans Geerts Geen Reacties

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen, dit omdat zij de samenleving verbinden. Net als vorig jaar kunnen de leden van Rabobank Amerstreek in de periode van 4 oktober tot 25 oktober 2021 hun stem uitbrengen in het kader van de actie Rabo Clubsupport. Elke stem op de Stichting Dorpsloop Teteringen is geld waard. Om op ons te kunnen stemmen moet je lid zijn van Rabobank Amerstreek. In tegenstelling tot vorig jaar ontvang je geen persoonlijke code; je kunt alleen stemmen via de Rabo App of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank.  Met deze code kun je 3 stemmen uitbrengen op meerdere (verschillende) verenigingen. Helpt u ons mee, door te stemmen op de Dorpsloop? Wij danken u daarvoor en hopen dat we met de opbrengsten van de actie volgend jaar weer een mooie editie kunnen opzetten.

 

Dorpsloop 29 augustus 2021 gaat helaas niet door

7th juli 2021 Door Hans Geerts Geen Reacties
Stichting Dorpsloop Teteringen heeft onlangs vergaderd over het wel of niet laten doorgaan van de Dorpsloop Teteringen op 29 augustus a.s. Het bestuur hanteert het uitgangspunt om de Dorpsloop Teteringen te organiseren zoals we gewend zijn. Daarbij staat de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en publiek op de eerste plaats. Met het oog op de huidige en voortdurende onzekerheid, ook over coronamaatregelen zoals de 1,5 meter afstand, hebben wij moeten besluiten om de Dorpsloop in 2021 niet te organiseren. Wij richten onze blik op 2022 en we hopen op 28 augustus van dat jaar, weer samen met u, een nieuwe editie van de Dorpsloop te kunnen organiseren.
 
Bestuur Stichting Dorpsloop Teteringen

Dorpsloop 30 augustus a.s. gaat niet door

12th mei 2020 Door Hans Geerts Geen Reacties

Dorpsloop 2020 gaat niet door  

Normaliter is het bestuur van Stichting Dorpsloop Teteringen in deze periode bezig met de voorbereidingen voor een volgende editie van de Dorpsloop. Een jaarlijks terugkerend hardloopevenement voor jong en wat ouder op de laatste zondag van augustus.

De laatste maanden is de wereld om ons heen in de ban van het coronavirus. Het dagelijkse leven is ingrijpend veranderd en we wachten allemaal in spanning af wanneer het leven weer een beetje ‘normaal’ is. We houden ons allemaal aan de richtlijnen die de overheid stelt. Eén van de richtlijnen is het verbod van evenementen tot 1 september. Dorpsloop Teteringen is een sportief evenement waar honderden lopers aan meedoen. Wij zijn ons er van bewust welke mogelijke risico’s er zijn wanneer veel deelnemers en bezoekers gelijktijdig aanwezig zullen zijn. En dit in tijden wanneer het coronavirus nog steeds om ons heen sluimert. Helaas kunnen wij nu niet de verantwoording dragen voor het welzijn van onze deelnemers en bezoekers.

Het bestuur heeft daarom, met pijn in hart, besloten om in 2020 geen 31ste Dorpsloop te organiseren. Wij vinden dit een enorme domper voor onze trouwe deelnemers! Maar daarnaast ook voor de sponsors, bezoekers en vrijwilligers van ons evenement en allen die de Dorpsloop een warm hart toedragen.

We snappen dat dit besluit zuur is voor liefhebbers van hardloopwedstrijden. Maar we vertrouwen erop dat iedereen begrip heeft voor ons besluit. De volgende editie van De Dorpsloop staat gepland op zondag 29 augustus 2021. Zet deze datum alvast in je agenda!!

Hopelijk zien we elkaar in 2021 maar tot die tijd: blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met sportieve groeten,

Het bestuur van Stichting Dorpsloop Teteringen

Rabobank ClubSupport

27th september 2019 Door Hans Geerts Geen Reacties

De Rabobank ClubSupport actie is gestart op 27 september en zal doorlopen tot en met 6 oktober. Elk lid van de Rabobank zal een brief ontvangen met een persoonlijke code. Met deze code kun je in deze periode stemmen op vijf verenigingen.

Elke stem op de Stg. Dorpsloop Teteringen is geld waard. We hopen dat we met de opbrengsten van de actie volgend jaar weer een mooie editie kunnen opzetten.

Help jij ons mee, door een stem van jou te geven aan de Dorpsloop? Ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/amerstreek/stemmen