HOOFDSPONSORS

Uitslag Dorpsloop 2017

28th augustus 2017 Door Hans Geerts Geen Reacties

De uitslagen van de Dorpsloop 2017 (volwassenen) kunt u terugvinden op de website uitslagen.nl De uitslag van de Raboloop wordt gepubliceerd in het Teterings weekblad Aller-Lei.

In herinnering

17th augustus 2017 Door Hans Geerts 1 Reactie

Op 22 juni jl. is de penningmeester van de Stichting Dorpsloop Teteringen, Ad van Overveld (54) zeer plotseling overleden. Een zware klap en een groot gemis voor velen. In deze periode zijn onze gedachten bij zijn echtgenote, kinderen en verdere naasten.

Om Ad te herdenken zal zwager en vriend Jos op 27 augustus met Ad zijn startnummer de 10 kilometer lopen. Ook zullen beide kinderen van Ad, vergezeld door een aantal vrienden en vriendinnen, hun vader eren door met een speciaal T-shirt diezelfde afstand af te leggen.

Zomerfeest Teteringen

6th juli 2017 Door Kevin Bos Geen Reacties

Op 27 augustus 2017 wordt, alweer voor de 23ste keer, de Raboloop georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd, bestemd voor leerlingen van basisscholen, werd traditioneel gehouden tijdens de Teteringse kermis op de laatste zondag van augustus. De kermis is echter, vanwege verminderde belangstelling, komen te vervallen.