HOOFDSPONSORS

Zomerfeest Teteringen

Op 27 augustus 2017 wordt, alweer voor de 23ste keer, de Raboloop georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd, bestemd voor leerlingen van basisscholen, werd traditioneel gehouden tijdens de Teteringse kermis op de laatste zondag van augustus. De kermis is echter, vanwege verminderde belangstelling, komen te vervallen.

 

Op initiatief van een aantal personen vanuit allerlei verenigingen uit Teteringen gaat het laatste weekend van augustus een weekend vol sport en spel worden. Het programma van de Raboloop is al veel jaren een succes en wordt daarom ongewijzigd ingebouwd in dat weekend, dat “Zomerfeest Teteringen” gaat heten. Op dit moment zijn de voorbereidingen hiervan in volle gang. Volg daarom de ontwikkelingen op Facebookpagina: @zomerfeestteteringen.

 

Om 16.30 uur starten de leerlingen van groep 1 t/m 4 voor hun 800 meter (1 ronde). Om 17.00 uur zijn de groepen 5 t/m 8 aan de beurt voor hun 1600 meter (2 ronden). Naast vele prachtige prijzen is er voor elke deelnemer een medaille. In samenwerking met het Jeugdcomité wordt voor de deelnemers iets extra georganiseerd, momenteel nog een verrassing.

 

Gratis voorinschrijven is tot en met 25 augustus mogelijk via http://www.dorpsloop.nl/raboloop-inschrijven. Ophalen startnummers en na-inschrijven kan op 27 augustus tussen 14.00 uur en uiterlijk 16.00 uur in de Dorpsherberg. Na-inschrijven kost

€ 2.

 

Op genoemde website vind je alle informatie over de Raboloop. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Eric van Hooijdonk, mobiel 06-37256781 of via e-mail: raboloop@dorpsloop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maak deze rekensom ter verificatie: *