HOOFDSPONSORS

Jubileum: 30e Dorpsloop en 25e Raboloop op 25 augustus a.s.

Op zondag 25 augustus is het weer zover: dan wordt alweer voor de 30e keer de Dorpsloop Teteringen georganiseerd. Kortom, een jubileumjaar voor onze Stichting.

Op 25 augustus a.s. hopen we weer diverse toppers uit de regio, maar ook veel Teteringse lopers te mogen begroeten op de 5 km of op de 10 km. Voorinschrijven kan nu al via www.dorpsloop.nl of www.inschrijven.nl (kosten € 5,50 te betalen via IDEAL). Deelnemers kunnen hun startnummer (+ voetchip) afhalen in De Dorpsherberg (via zij-ingang) op zondagmiddag 25 augustus vanaf 12.30 u tot een half uur voor de start. Ook op de wedstrijddag zelf kan nog ingeschreven worden, maar dan bedragen de kosten € 7,- (pinnen is helaas niet mogelijk).

Meer informatie via info@dorpsloop.nl

Ook op 25 augustus, na de Dorpsloop voor volwassenen, wordt alweer de 25e Raboloop gehouden. In 1995 werd deze loop, destijds vanwege het 200-jarig bestaan van de voormalige gemeente Teteringen, voor het eerst georganiseerd. Met een financiële bijdrage van zowel de gemeente als van de Rabobank stonden er destijds meer dan 250 kinderen aan de start. Elk kind ontving een passend T-shirt. De loop was zo succesvol dat direct besloten werd om er een jaarlijks evenement van te maken dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

Om 16.30 uur starten de leerlingen van groep 1 t/m 4 voor hun 800 meter (1 ronde). Een half uur later zijn de groepen 5 t/m 8 aan de beurt om 1.600 meter (2 ronden) te lopen. Naast prijzen voor de beste lopertjes is er voor elk kind een medaille en een verfrissing.

Bovendien vindt, in samenwerking met het Jeugdcomité, om 16.00 uur door Jump een gezamenlijke warming up plaats op het Willem-Alexanderplein. Alle reden dus om je alsnog op te geven voor deze sportieve wedstrijd.

Voor basisschoolleerlingen die zich nog niet hebben op aangemeld, bestaat de mogelijkheid om zich alsnog in te schrijven via de website www.dorpsloop.nl. Dit kan t/m vrijdag 23 augustus. Ouders let op: alleen het voorinschrijven is gratis.

Afhalen startnummers en na-inschrijven kan op 25 augustus tussen 14.00 uur en 16.00 uur bij de Dorpsherberg. Deelname bij na-inschrijven kost € 2,-. Voor vragen over de Raboloop kan contact worden opgenomen met Kevin Bos. E-mail: raboloop@dorpsloop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maak deze rekensom ter verificatie: *