HOOFDSPONSORS

Dorpsloop 30 augustus a.s. gaat niet door

Dorpsloop 2020 gaat niet door  

Normaliter is het bestuur van Stichting Dorpsloop Teteringen in deze periode bezig met de voorbereidingen voor een volgende editie van de Dorpsloop. Een jaarlijks terugkerend hardloopevenement voor jong en wat ouder op de laatste zondag van augustus.

De laatste maanden is de wereld om ons heen in de ban van het coronavirus. Het dagelijkse leven is ingrijpend veranderd en we wachten allemaal in spanning af wanneer het leven weer een beetje ‘normaal’ is. We houden ons allemaal aan de richtlijnen die de overheid stelt. Eén van de richtlijnen is het verbod van evenementen tot 1 september. Dorpsloop Teteringen is een sportief evenement waar honderden lopers aan meedoen. Wij zijn ons er van bewust welke mogelijke risico’s er zijn wanneer veel deelnemers en bezoekers gelijktijdig aanwezig zullen zijn. En dit in tijden wanneer het coronavirus nog steeds om ons heen sluimert. Helaas kunnen wij nu niet de verantwoording dragen voor het welzijn van onze deelnemers en bezoekers.

Het bestuur heeft daarom, met pijn in hart, besloten om in 2020 geen 31ste Dorpsloop te organiseren. Wij vinden dit een enorme domper voor onze trouwe deelnemers! Maar daarnaast ook voor de sponsors, bezoekers en vrijwilligers van ons evenement en allen die de Dorpsloop een warm hart toedragen.

We snappen dat dit besluit zuur is voor liefhebbers van hardloopwedstrijden. Maar we vertrouwen erop dat iedereen begrip heeft voor ons besluit. De volgende editie van De Dorpsloop staat gepland op zondag 29 augustus 2021. Zet deze datum alvast in je agenda!!

Hopelijk zien we elkaar in 2021 maar tot die tijd: blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met sportieve groeten,

Het bestuur van Stichting Dorpsloop Teteringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maak deze rekensom ter verificatie: *